ΓΛΩΣΣΕΣ
en|gr|de

Μία πρωτότυπη ιδέα αθλητικών διακοπών στην Κρήτη (copy)

Crete-holidays-SportsVilla

 

Είναι γνωστό και χιλιοειπωμένο από αρμόδιους και μη ότι ο τουρισμός είναι ο τομέας με την πιο καταλυτική επίδραση στην οικονομία της χώρας μας. Τα τελευταία χρόνια οι επαγγελματίες του χώρου, εκτός από την βελτίωση προϊόντων και κυρίως υπηρεσιών, στοχεύουν με φαντασία αλλά και με τόλμη στην εξειδίκευση των προσφερόμενων αυτών υπηρεσιών. Οι υποδομές, σε συνδυασμό με την εκπαίδευση και τη γνώση, μπορούν πλέον να απευθυνθούν σε εγχώριους και μη επισκέπτες με συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις. Η τουριστική αγορά προσαρμόζεται δηλαδή με γοργά βήματα στη ‘’ζήτηση’’ του κοινού της και επιχειρεί να καλύψει το χαμένο έδαφος στο πεδίο αυτό, πολλές φορές με εντυπωσιακά αποτελέσματα, μέσα από προσπάθεια και προγραμματισμό που συναντάμε πιο συχνά σε ευρωπαϊκές χώρες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η βίλλα που επισκεφθήκαμε πρόσφατα στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Πηγή Ρεθύμνου. Πρόκειται για την πρώτη αθλητική βίλλα διακοπών στην Ελλάδα, μια ιδέα που σίγουρα είναι πρωτοπόρα και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Στην καρδιά ενός όμορφου παραδοσιακού χωριού, 10 λεπτά απόσταση από το Ρέθυμνο και μόλις 2 λεπτά από τη θάλασσα. Η τοποθεσία που βρίσκεται, όπως και οι εγκαταστάσεις που φιλοξενούν τους επισκέπτες, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στο www.sportsvilla.gr, είναι πραγματικά εχέγγυα για όμορφες διακοπές. Τα χαρακτηριστικά που αναδεικνύουν  την συγκεκριμένη επιλογή ξεχωριστή, παράδειγμα προς μίμηση όπως προείπαμε, είναι οι δυνατότητες που παρέχει και η φιλοσοφία που διακατέχει τους διαχειριστές της.

Επαγγελματικές εγκαταστάσεις άθλησης και ευεξίας στο εσωτερικό και το εξωτερικό της SportsVilla, αλλά και περιβάλλων χώρος που προσφέρεται για outdoor δραστηριότητες, μαζί με τις υπηρεσίες και τις συμβουλές έμπειρων και εξειδικευμένων συνεργατών, διαμορφώνουν έναν συνδυασμό που μπορεί ξεκάθαρα να απευθυνθεί σε συγκεκριμένων απαιτήσεων επισκέπτες. Ο απόλυτος επαγγελματισμός εδώ επεκτείνεται πέρα από τις συνηθισμένες υπηρεσίες φιλοξενίας, όπου φυσικά θεωρείται κεκτημένος. Το ζητούμενο λοιπόν των ανθρώπων στην Πηγή Ρεθύμνου, ήταν να ικανοποιήσουν στο έπακρο φιλοξενούμενους με απλή έφεση – χομπίστες – του αθλητισμού και της γυμναστικής, αλλά και επαγγελματιών του χώρου, ανθρώπους των οποίων η άθληση είναι τρόπος ζωής. Η επιτυχία του εγχειρήματος στηρίχτηκε στις άρτιες εγκαταστάσεις του οικήματος και θεμελιώθηκε με το μεράκι και φυσικά την εμπειρία και την επαγγελματική κατάρτηση των ανθρώπων που συνεργάζονται με τη SportsVilla. Η ιδέα μπορούμε να πούμε εδώ ότι εφαρμόστηκε και έγινε πράξη βήμα – βήμα, σε ένα περιβάλλον που ευνοεί τέτοιου είδους προσπάθειες.

Μια βίλλα διακοπών λοιπόν στην Κρήτη, στο όμορφο παραδοσιακό χωριό Πηγή κοντά στο Ρέθυμνο, μπορεί να γίνει οδηγός, παράδειγμα για το επιχειρείν και το ‘’φιλοξενείν’’ στη χώρα μας. Είναι η SportsVilla, μια αθλητική βίλλα διακοπών, σε ένα μέρος που επισκέπτονται αμέτρητοι άνθρωποι από όλο τον κόσμο κάθε χρόνο. Είναι στην ουσία ‘’μια κατηγορία μόνη της’’, με μια πρόσθετη διάσταση που της προσέθεσαν οι εμπνευστές της και άλλαξαν έτσι τα ‘’συμβατικά’’ δεδομένα. Είναι επίσης ένας τρόπος σκέψης αλλά και εφαρμογής της ιδέας που μπορεί να ανοίξει δρόμους επιχειρηματικούς, οικονομικούς και κοινωνικούς.

 

Πίσω

Επικοινωνία & Κράτηση
Προσθέστε 9 με 7.

mail:
info@sportsvilla.gr

διεύθυνση:
Πηγή Ρεθύμνου 74100 Κρήτη

social:

facebook sportsvilla in crete youtube sportsvilla in cretetripadvisor sportsvilla rethymno crete

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες