ΓΛΩΣΣΕΣ
en|gr|de

Sportsvilla.gr και νέοι ορίζοντες (copy)

Crete-Preveli-SportsVilla

 

Η Κρήτη είναι τα τελευταία χρόνια αγαπημένος προορισμός για καλοκαιρινές αλλά και χειμερινές διακοπές, τόσο για τους επισκέπτες από το εξωτερικό αλλά και για τους Έλληνες που έχουν τη δυνατότητα να αφιερώσουν χρόνο και χρήματα ταξιδεύοντας όχι πολύ μακριά από τον τόπο κατοικίας τους. Εξάλλου σύμφωνα με πρόσφατο άρθρο της Daily Telegraph, η Μεγαλόνησος περιλαμβάνεται στα 20 κορυφαία νησιά της Μεσογείου, μάλιστα με κριτήρια 10 συγκεκριμένες κατηγορίες διακοπών. Το εντυπωσιακό είναι ότι η Κρήτη καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην ειδική κατηγορία ‘’Πεζοπορία – Δραστηριότητες’’! Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι εκτός από το κλίμα και τις σπουδαίες παραλίες, υπάρχουν και άλλοι τομείς που οι επισκέπτες εκτιμούν ιδιαίτερα και φυσικά αποτελούν ‘πεδίο δόξης λαμπρόν’’ και για τους ντόπιους επαγγελματίες του τουρισμού. Η πολύχρονη εμπειρία των απλών ανθρώπων αλλά και των αρμόδιων του νησιού και βέβαια ο υψηλός πλέον επαγγελματισμός τους τους έχει ήδη οδηγήσει σε καινούρια βήματα, σε δρόμους που ανοίγουν με σταθερά βήματα και σχετίζονται με τον λεγόμενο εναλλακτικό τουρισμό. Η μεγάλη ποικιλομορφία στα τοπία μπορεί να συνδυαστεί με τις διαμορφωμένες υποδομές και τις υπηρεσίες που παρέχονται – υψηλής ποιότητας και αισθητικής – από τους ντόπιους φιλόξενους κατοίκους.

Μια τέτοια περίπτωση που ξεχωρίζει, σύμφωνα με τις μαρτυρίες απλών επισκεπτών αλλά και γνωστών ανθρώπων του αθλητισμού, είναι η πρώτη βίλλα αθλητικών διακοπών στην Ελλάδα και μία από τις πρώτες στην Ευρώπη, που βρίσκεται στο παραδοσιακό χωριό Πηγή, πολύ κοντά στο Ρέθυμνο. Σε μια περιοχή στην καρδιά της κρητικής υπαίθρου, με γραφικά μονοπάτια και ατμόσφαιρα μαγευτική όλες τις εποχές. Όλα τα απαραίτητα βρίσκονται εντός του χωριού σε πολύ μικρές αποστάσεις, όπως βέβαια και η θάλασσα, με μια όμορφη παραλία στα 2 χλμ περίπου. Οι επιλογές που προσφέρει η διαμονή σε ένα μέρος όπως η SportsVilla είναι πολλές και μπορείτε να το διαπιστώσετε και στο SportsVilla.gr. Πλήρες, οργανωμένο γυμναστήριο, χώρος χαλάρωσης με τζακούζι και σάουνα, ταρτάν και χλοοτάπητας στον περιβάλλοντα χώρο, είναι οι εγκαταστάσεις που μπορούν να καλύψουν πληθώρα απαιτήσεων και ιδιαίτερων καταστάσεων, για την προπόνηση και τη διατήρηση της φυσικής κατάστασης στη διάρκεια των διακοπών. Εξειδικευμένοι και έμπειροι συνεργάτες παρέχουν συμβουλές και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Οι διαχειριστές αυτής της μορφής εναλλακτικού τουρισμού έχουν διαμορφώσει μια επιλογή διακοπών με ξεχωριστές δυνατότητες, που απευθύνεται σε μια σημαντικού μεγέθους πληθυσμιακή ομάδα επισκεπτών.

Γίνεται αντιληπτό ότι στις μέρες μας η ελληνική και κρητική κοινωνία προσαρμόζεται στις ανάγκες της εποχής. Η παρουσία πολλών χιλιάδων τουριστών, εγχώριων ή ξένων, για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στην αγαπημένη μας Κρήτη δεν πρέπει να θεωρείται πλέον επιτυχία ή έστω ευχάριστο – κοινωνικά και οικονομικά – γεγονός από μόνο του. Μπορούμε και πρέπει να διαμορφώσουμε τις συνθήκες για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις απαιτήσεις όλου αυτού του προσωρινού πληθυσμού, έτσι ώστε να τον διατηρήσουμε κοντά μας, μεταφορικά και κυριολεκτικά, ή ακόμα να τον αυξήσουμε. Δίνοντας επιλογές όπως αυτή της αθλητικής βίλλας διακοπών SportsVilla στην Πηγή Ρεθύμνου διευρύνουμε τις δυνατότητες και ανοίγουμε τους ορίζοντες.

Πίσω

Επικοινωνία & Κράτηση
Υπολογίστε το 4 συν 2.

mail:
info@sportsvilla.gr

διεύθυνση:
Πηγή Ρεθύμνου 74100 Κρήτη

social:

facebook sportsvilla in crete youtube sportsvilla in cretetripadvisor sportsvilla rethymno crete

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες