ΓΛΩΣΣΕΣ
en|gr|de

Δραστηριότητες στη Sportsvilla.gr (copy)

3 + 3 δραστηριότητες για τις διακοπές σας

Sportsvilla-Pigi-Crete

 

Οι μέρες των διακοπών στη χώρα μας και ιδιαίτερα στην Κρήτη είναι σίγουρα συνδεδεμένες με το καλοκαίρι, τον ήλιο και τη θάλασσα. Οι λίγες ή περισσότερες μέρες παραμονής σε ένα τέτοιο νησί, με τις πολλές και ποικίλες επιλογές και τους αμέτρητους τόπους υποψήφιους για επίσκεψη, διατίθενται συνήθως για εξορμήσεις σε παραλίες ή πιο απλά και για μπόλικες ‘’αραχτές’’ ώρες κάτω από τον ήλιο δίπλα στη θάλασσα. Από την άλλη μεριά, είναι πλέον κατανοητό και διαπιστωμένο, πως κάθε επισκέπτης έχει διαφορετικές προθέσεις, μοναδικό τρόπο σκέψης, άρα και απαιτήσεις και προσδοκίες διαφορετικές. Οι άνθρωποι στο νησί μας που δραστηριοποιούνται γύρω από τον τουρισμό έχουν προσαρμοστεί και ειδικά τα τελευταία χρόνια προσφέρουν λύσεις και προτάσεις για κάθε περίπτωση.

Ένα παράδειγμα χαρακτηριστικό από πολλές σκοπιές είναι η βίλλα αθλητικών διακοπών SportsVilla στην Πηγή Ρεθύμνου, περίπου 9 χλμ απόσταση από την πόλη και 2 χλμ από τη θάλασσα. Δείτε τι μπορεί να κάνει και πώς να περάσει τον χρόνο του ένας επισκέπτης-ένοικος της βίλλας, με 3 δραστηριότητες μέσα στους χώρους της και άλλες τόσες εκτός…. !

  1. Μέσα στη SportsVilla λειτουργεί αυτόνομο και ολοκληρωμένο γυμναστήριο, με μηχανήματα γυμναστικής και μπάρες για αναερόβια προπόνηση αλλά και διάδρομο και ελλειπτικό για αερόβια. Συνεχίζετε δηλαδή το πρόγραμμά σας ή διαμορφώνετε ένα νέο, με τις συμβουλές και τη βοήθεια έμπειρων συνεργατών. Οι ώρες εκείνες της ημέρας που κάποιος διέθετε με αυτοπειθαρχία και όρεξη για τη γυμναστική συνεχίζουν να γεμίζουν με τον ίδιο τρόπο.
  2. Χώροι χαλάρωσης στο εσωτερικό, μάλιστα με υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα, είναι το τζακούζι, έως 4 άτομα και η σάουνα, ίδιας χωρητικότητας. Η ηρεμία λοιπόν επανέρχεται, μετά τη γυμναστική ή οποιαδήποτε στιγμή.
  3. Στον περιβάλλοντα χώρο της οικίας είναι διαθέσιμα 30 μέτρα ταρτάν στίβου σε ευθεία και 200 τ.μ. για παιδικές δραστηριότητες. Η άσκηση και το ‘’ξεσκούριασμα’’ λοιπόν επεκτείνεται και σε ανοιχτό χώρο, σε συνθήκες ιδανικές για μικρούς και μεγάλους.
  4. Με την έξοδό σας από τη SportsVilla μπορείτε πολύ σύντομα να ξεκινήσετε μια πολύ όμορφη περιπλάνηση στα γραφικά σοκάκια του παραδοσιακού χωριού Πηγή. Πεζοπορία λοιπόν σε ένα φυσικό περιβάλλον με ξεκάθαρο χαρακτήρα και γα τη συνέχεια των ‘’διαφορετικών’’ καλοκαιρινών δραστηριοτήτων σας και συναναστροφή με ιδιαίτερους ανθρώπους. Εξάλλου φαρμακείο, μίνι market, καφετέρια, ταβέρνα και κρεοπωλείο βρίσκονται σε κοντινές αποστάσεις για την εξυπηρέτησή σας.
  5. Ποδηλασία… Σαν αναβάτες επίσης μπορείτε να διασχίσετε το χωριό και τα γύρω μονοπάτια της περιοχής. Το ανάγλυφο τοπίο προσφέρεται για αρκετή ώρα πάνω στο ποδήλατο, με αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας, εάν το επιθυμείτε.
  6. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μικρές ή μεγαλύτερες εκδρομές, είτε σε όλο το νησί, αφού η SportsVilla βρίσκεται στο κέντρο της απόστασης των 2 μεγάλων αστικών κέντρων, Ηρακλείου και Χανίων, είτε σε πιο κοντινά μέρη, όπως είναι οι Μονές Αρκαδίου και Αρσανίου, η βυζαντινή εκκλησία του Αγίου Δημητρίου ή η διπλανή παραλία.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο SportsVilla.gr και τους διαχειριστές του. Σίγουρα λοιπόν διαπιστώνουμε πως η ηλιοθεραπεία και το κολύμπι δεν είναι οι αποκλειστικές καθημερινές ασχολίες μας, ακόμα και στη διάρκεια καλοκαιρινών διακοπών σε ένα πανέμορφο νησί, ένα από τα πιο ‘’λαχταριστά’’ της μεσογείου για τους λάτρεις του είδους αυτού ξεκούρασης. Οι δυνατότητες είναι σχεδόν απεριόριστες και υποστηρίζονται τόσο από τις υποδομές όσο και από την κατάρτιση και την τεχνογνωσία των ανθρώπων που τις προσφέρουν. 

Πίσω

Επικοινωνία & Κράτηση
Προσθέστε 3 με 6.

mail:
info@sportsvilla.gr

διεύθυνση:
Πηγή Ρεθύμνου 74100 Κρήτη

social:

facebook sportsvilla in crete youtube sportsvilla in cretetripadvisor sportsvilla rethymno crete

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες