ΓΛΩΣΣΕΣ
en|gr|de

Κρήτη αθλητικός προορισμός (copy)

crete-world-athletic-champ-sportsvilla

 

Η Κρήτη το φετινό καλοκαίρι έχει εξελιχθεί σε αθλητικό προορισμό. 2 μεγάλες διοργανώσεις έλαβαν χώρα στο Ηράκλειο, μάλιστα στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία σύμφωνα με τους υπεύθυνους, αλλά και τους αθλητές και παράγοντες του αθλητισμού από όλη την Ευρώπη και τον κόσμο. Στο Παγκρήτιο Στάδιο διεξήχθη στις 20 και 21 Ιουνίου το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου με τη συμμετοχή φυσικά και της Εθνικής μας ομάδας. Επίσης από 27 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου διεξήχθη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ, με εθνικές ομάδες αποτελούμενες από αθλητές κάτω των 19 ετών, στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Ηρακλείου και στα Δύο Αοράκια, το κλειστό γυμναστήριο στη βιομηχανική περιοχή της πόλης.

Με λίγα λόγια, κορυφαίοι αθλητές από το παρόν και το μέλλον του παγκόσμιου αθλητισμού ήρθαν στην Κρήτη, αγωνίστηκαν και φιλοξενήθηκαν υπό άψογες συνθήκες και αποχαιρέτησαν το νησί γεμάτοι μόνο με θετικές σκέψεις και εμπειρίες. Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι οι υποδομές του νησιού, είτε για την πρόσβαση και τη φιλοξενία, εδώ και αρκετά χρόνια, είτε οι σχετικές με τον αθλητισμό και τα σπορ, έχουν βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό και προσαρμοστεί στις ανάγκες της εποχής. Με βάση και αφετηρία τον τουρισμό αλλά και τον πολιτισμό και την παράδοση της Κρήτης, οι αρμόδιες αρχές στηρίζουν με όλες τις δυνάμεις της κοινωνίας την ανάπτυξη των υποδομών αυτών. Οι κατέχοντες θέσεις εξουσίας αλλά και οι ιδιώτες επαγγελματίες έχουν αντιληφθεί πλέον τη μεγάλη σημασία που έχει αυτή ακριβώς η σφαιρική ανάπτυξη και η παροχή υπηρεσιών σε όλο και περισσότερους τομείς, συγκεκριμένους και με εξειδικευμένο αντικείμενο.

Basketball-Heraklion-Sportsvilla

Παράδειγμα πολύ χαρακτηριστικό της ιδιωτικής πρωτοβουλίας μας έδωσε μια βίλλα αθλητικών διακοπών στην Πηγή Ρεθύμνου, ένα όμορφο παραδοσιακό χωριό. Η SportsVilla είναι μοναδική στο είδος της όχι μόνο στην Κρήτη και για αυτό ακριβώς τράβηξε το ενδιαφέρον των αθλητών και των επαγγελματιών του αθλητισμού φέτος το καλοκαίρι. Πολυτέλεια, άθληση και χαλάρωση, μοναδικές καλοκαιρινές και χειμερινές διακοπές στην Κρήτη, είναι το μότο της ιδέας αυτής.

Αφουγκραζόμενοι τις αυξανόμενες ανάγκες και απαιτήσεις που τονίσαμε πριν, αλλά και την εξειδίκευση, πολύ σημαντική παράμετρος, οι άνθρωποι της SportsVilla προσφέρουν υποδομές και υπηρεσίες πολύ υψηλού επιπέδου. Με εξοπλισμένο γυμναστήριο που διαθέτει όλα τα απαραίτητα, χώρους χαλάρωσης όπως τζακούζι και σάουνα και φυσικά ταρτάν στίβου και χλοοτάπητα στον περιβάλλοντα χώρο, μπορεί να φιλοξενήσει επαγγελματίες ή ερασιτέχνες των σπορ παρέχοντας ακόμα και συμβουλές ή  οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί. Εξάλλου οι ίδιοι οι διαχειριστές της είναι έμπειροι, καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου. Από 2 έως 7 άτομα μπορούν να μείνουν εκεί, μόλις 9 χλμ απόσταση από την πόλη του Ρεθύμνου, μάλιστα στο μέσο της διαδρομής Ηράκλειο – Χανιά, δηλαδή στο κέντρο του νησιού. Όλα τα απαραίτητα βρίσκονται στον κοντινό οικισμό, ενώ η θάλασσα απέχει 2 χλμ. Η γύρω περιοχή προσφέρεται για πεζοπορία ή ποδηλασία, με τα γραφικά σοκάκια και τα μονοπάτια να μοιάζουν ατέλειωτα.

Στην Κρήτη λοιπόν σίγουρα πλέον μπορείτε να συνδυάσετε διακοπές και γυμναστική, αθλητισμό, χαλάρωση, ενεργητική διάθεση και ευεξία. Πληροφορίες περαιτέρω μπορείτε να βρείτε στο SportsVilla.gr. Η χώρα μας σήμερα δυσκολεύεται, όμως παράλληλα αλλάζει, βελτιώνεται, εξελίσσεται, ποντάρει πια στο συνδυασμό των προνομίων που διαθέτει (ήλιος, κλίμα, παραλίες κτλ) και εκείνων που μπορεί να δημιουργήσει και να εμπλουτίσει (καινοτόμες υπηρεσίες, ιδέες, εξειδίκευση).

 

Πίσω

Επικοινωνία & Κράτηση
Προσθέστε 2 με 9.

mail:
info@sportsvilla.gr

διεύθυνση:
Πηγή Ρεθύμνου 74100 Κρήτη

social:

facebook sportsvilla in crete youtube sportsvilla in cretetripadvisor sportsvilla rethymno crete

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες